Ravinto ja terveys
PHARMA NORD | 180 TAB

Bio-Magnesium 150tabl + 30 extra

Voi niellä kokonaisina, pureskella tai liuottaa lasilliseen vettä ja juoda
Imeytyy tehokkasti
Edistää lihasten normaalia toimintaa - myös sydämen
19,90 €
147,41 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Bio-Magnesiumilla™ on korkea biologinen hyötyosuus ja se koostuu kolmesta eri magnesiumsuolasta. Tabletti liukenee täysin vain muutaman minuutin kuluessa – jopa hapottomassa tai vähähappoisessa mahassa. Liuetessaan magnesium muuttuu imeytyvään muotoon, joten nopea liukeneminen merkitsee myös nopeaa imeytymistä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Bio-Magnesiumilla™ on koostuu kolmesta eri magnesiumsuolasta. Tabletti liukenee täysin vain muutaman minuutin kuluessa – jopa hapottomassa tai vähähappoisessa mahassa. Liuetessaan magnesium muuttuu imeytyvään muotoon, joten nopea liukeneminen merkitsee myös nopeaa imeytymistä. Bio-Magnesium-tabletit voi niellä kokonaisina, pureskella tai liuottaa lasilliseen vettä ja juoda. Magnesiumilla on keskeinen osuus aineenvaihduntamme ja solutoimintojen säätelyssä. Magnesiumia tarvitaan yli 300 entsyymin toimintaan. Eräs sen tärkeimmistä tehtävistä on lihaksistossa, sydänlihaksessa. Lihaksen supistumiseen tarvitaan energiaa, ja lihassäikeiden jälleen rentoutuessa magnesiumia. Ihmisen sydän on lihas, joka supistuu ja rentoutuu keskimäärin 70 kertaa minuutissa vuodesta toiseen. Magnesiumin sydäntä suojaavan vaikutuksen farmakologiset perusteet tunnetaankin seikkaperäisesti. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa - myös sydämen.

Urheilijat panostavat usein magnesiumlisään lihaskouristusten välttämiseksi. Eritoten kuumalla ilmalla hikoilu lisää magnesiumin tarvetta. Vanhemmilla ihmisillä esiintyvät jokailtaiset suonenvedot ovat tyypillisiä lihaskouristuksia ja saattavat kieliä liian vähäisestä magnesiumin saannista. Ravintolisänä nautittu magnesium korjaa usein tilanteen. Tämä johtuu siitä, että magnesium edistää lihasten sekä hermoston normaalia toimintaa.

Magnesium myös edistää normaaleja psykologisia toimintoja hermostovaikutuksensa ansiosta.

Ravintoa on hyvä täydentää monipuolisesti eri magnesiumyhdisteitä sisältävällä tabletilla, jolloin päivittäinen magnesiumin saantimme nousee mukavasti. Bio-Magnesium koostuu kolmesta eri magnesiumyhdisteestä, jotka imeytyvät hyvin. Elimistö pystyy käyttämään Bio-Magnesiumin tehokkaasti hyväkseen ja annokseksi riittää yksi tabletti vuorokaudessa. Monet elämäntilanteet altistavat magnesiumin puutteelle.

  • yksipuolinen ruokavalio
  • runsas alkoholin käyttö
  • nesteenpoistolääkkeet
  • pitkä imetysaika
  • imeytymishäiriöt
  • laihdutuskuurit
  • ikääntyminen
  • raskaus
 

Tuotenumero: 126545

EAN: 5709976231603