Ravinto ja terveys
PHARMA NORD | 90 TAB

Bio-Selen 90 tab

Seleenin lähteenä patentoitu seleenihiiva SelenoPrecise®.
Sisältää seleenin lisäksi myös sinkkiä ja vitamiineja!
Vastustuskyvyn normaalin toiminnan tueksi.
21,90 €
561,54 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Bio-Selen sisältää puhdasta, orgaanista seleenihiivaa (SelenoPrecise®), sinkkiä sekä A-, B6-, C- ja E-vitamiineja. Immuunijärjestelmän normaalin toiminnan tukea.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Bio-Selen - monipuolinen hyvinvoinnin tuki

Bio-Selenin taustalla on yli 25 vuoden tuotekehitystyö. Bio-Selen sisältää puhdasta, orgaanista seleenihiivaa (SelenoPrecise®), sinkkiä sekä A-, B6-, C- ja E-vitamiineja!

Bio-Selen® sisältää seleeniä, joka edistää immuunijärjestelmän ja kilpirauhasen normaalia toimintaa sekä normaalia siittiöiden muodostumista. Kilpirauhanen säätelee solujen aineenvaihduntaa, mikä on tärkeää sekä normaalin painon ylläpitämisessä että hormonaalisen tasapainon kannalta.

Bio-Selen® on ihanteellinen antioksidanttivalmiste, sillä puhtaan, orgaanisen seleenin sekä sinkin lisäksi se sisältää myös C- ja E-vitamiinia, jotka kaikki edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Bio-Selen® sisältää myös B6- ja A-vitamiineja. 

Seleeni ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja A-vitamiini vuorostaan edistää ihon ja näön pysymistä normaalina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista luuston, ikenien, hampaiden ja rustojen normaalia toimintaa varten

Tuotenumero: 124321

EAN: 5709976018303