Ravinto ja terveys
NATURA | 120 KAP

Biosorin Sinkki 120 kaps

Edistää hiusten, kynsien ja ihon pysymistä normaalina.
Edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymiskykyä.
Edistää testosteronitason pysymistä normaalina.
25,90 €
398,46 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Biosorin Sinkki on luonnollinen, hyvin imeytyvä sinkkivalmiste kasvikapselissa. Valmiste sisältää sinkin luonnollista muotoa sinkkipikolinaattia ja lisäksi piimaata. Tässä muodossa sinkki imeytyy tehokkaasti ja elimistö pystyy vastaanottamaan sitä paremmin.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Biosorin Sinkki hiuksille, iholle, kynsille ja hedelmällisyydelle!

Sinkki 30 mg sisältää sinkin lähteenä sinkkipikolinaattia, joka on luonnollinen muoto sinkistä, ja lisäksi piimaata. Sinkkipikolinaatti edustaa luonnollista ja optimaalista sinkin saantimuotoa. Tässä muodossa sinkki imeytyy tehokkaasti ja elimistö pystyy vastaanottamaan sitä paremmin. Pikoliinihappoa, johon sinkki voi sitoutua myodostuu ihmisellä luonnostaan haimassa ja yhdistyessään ravinnossa olevaan sinkkiin, syntyy yhdiste joka on sinkin imeytyvä muoto. Sinkki on välttämätön mineraali ihmisille ja sillä on laaja biologinen tehtävä elimistössä. Sinkki on välttämätön vastustuskyvylle, immunologisille toiminnoille ja puolustusjärjestelmille. Sinkki on ihmiselle välttämätön mineraali, jolla on laaja biologinen tehtävä elimistössä: edistää normaalia happo-emäsaineenvaihduntaa edistää normaalia hiilihydraatti- ja rasvahappoaineenvaihduntaa edistää normaalia kognitiivista toimintaa edistää normaalia DNA-synteesiä edistää normaalia proteiinisynteesiä edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymiskykyä edistää testosteronitason pysymistä normaalina edistää normaalia makroravintoaineiden ja A-vitamiinin aineenvaihduntaa edistää luuston pysymistä normaalina edistää hiusten, kynsien ja ihon pysymistä normaalina edistää näön pysymistä normaalina edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

EAN: 6417778161057