Ravinto ja terveys
BIOTEEKIN | 90 KAP

Bioteekin Super Kalsium

Luuston rakennusaineet yhdessä.
Lihasten toimintaa vahvistava.
Vegaaninen.
24,90 €
211,02 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Bioteekin Super Kalsium sisältää luonnossa esiintyvää kasviperäistä AlgaeCal®-kalsiumia, magnesiumia, D-vitamiinia ja K-vitamiinia. Elimistön kaikki solut tarvitsevat kalsiumia, mutta etenkin se on luuston ja hampaiden tärkein rakennusaine.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Bioteekin Super Kalsiumilla vahva tuki luustolle ja lihaksille!*

Super Kalsium Plus on ainutlaatuinen valmiste luuston ja lihasten hyvinvointiin. Tuote sisältää luonnossa esiintyvää kasviperäistä AlgaeCal®-kalsiumia, joka on erinomaisesti imeytyvä ja helposti elimistön hyväksikäytettävissä. AlgaeCal® on orgaaninen, ympäristöystävällinen ja uusiutuva kalsiumin lähde, joka sisältää luonnollisesti useita tärkeitä kivennäis- ja hivenaineita helposti hyödynnettävässä muodossa. AlgaeCal®:lla on tutkitusti luun mineraalitiheyttä parantava vaikutus sekä naisilla että miehillä. Monipuolinen Super Kalsium Plus sisältää myös magnesiumia sekä luonnollisia, hyvin imeytyviä D3- ja K-vitamiineja.

Kalsium on luuston ja hampaiden tärkein rakennusaine. Elimistön kaikki solut tarvitsevat kalsiumia, koska se säätelee monia tärkeitä elintoimintoja. D-vitamiini ja magnesium edistävät kalsiumin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä. K-vitamiini sitoo kalsiumin elimistössä luustoon ja siten sekä kalsium että K-vitamiini edistävät luuston pysymistä normaalina. Magnesium, kalsium ja D-vitamiini edistävät myös lihasten normaalia toimintaa. Super Kalsium Plus sisältää siis paketillisen luuston rakennusaineita ja lihasten toimintaa vahvistavia tekijöitä.

* Kalsium, magnesium, D-vitamiini ja K-vitamiini edistävät luuston pysymistä normaalina. Kalsium, magnesium ja D-vitamiini edistävät lihasten normaalia toimintaa.

Tuotenumero: 135425

EAN: 6413620600828