Ravinto ja terveys
CALCIA | 140 TAB

Calcia 800 Plus 140 tab

Kalkki-monivitamiini-mineraalitabletti.
Luuston ja tukikudosten hyvinvoinnille.
Valmistettu suomalaisessa lääketehtaassa.
12,90 €
55,13 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kalkkia, kivennäisaineita ja vitamiineja sisältävä ravintolisä luuston ja tukikudosten hyvinvointiin. Kalsiumin tarve on erityisen suuri kasvuikäisillä ja keski-iän ylittäneillä henkilöillä, erityisesti naisilla vaihdevuosina. Riittävä kalkin saanti on terveen luuston perusta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Calcia 800 Plus on monipuolinen valmiste luuston ja tukikudosten hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Calcia 800 Plus -tabletissa kalkki on ravitsemuksellisesti helppoliukoisena kalsiumkarbonaattina, joka on luonnon oma mineraali. Lisäksi tuote sisältää tukikudoksille tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja kuten B6-, C-, D- ja K-vitamiinia, foolihappoa sekä piitä, magnesiumia, sinkkiä, mangaania ja booria. Näistä esimerkiksi C-vitamiini edistää kollageenin muodostusta luustossa ja rustoissa ja mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista ja luuston pysymistä normaalina.

Tuotenumero: 135220

EAN: 6428300002199