Ravinto ja terveys
BETTER YOU | 150 G

Better You Elektrolyyttijauhe 150 g - Trooppinen

Sisältää suoloja ja mineraaleja
Palauttaa nestetasapainon
Edistää väsymyksen ja uupumuksen vähenemistä
14,32 €
17,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kun hikoilemme ja menetämme nestettä, menetämme myös elektrolyyttejä. Elektrolyytit auttavat meitä ylläpitämään nestetasapainoa elimistössä, ja joitakin tärkeimpiä elektrolyyttejä ovat kalsium, kalium ja magnesium. Better You Electrolyte Powder on täysin luonnollinen ja sopii niille, jotka harrastavat liikuntaa ja hikoilevat paljon, joilla on ongelmia nestetasapainon kanssa tai ehkä vain kylpevät usein saunassa. Jotta elimistö voisi imeä elektrolyytit parhaalla mahdollisella tavalla, olemme lisänneet siihen kookosvesijauhetta, joka sisältää luonnostaan runsaasti elektrolyyttejä.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Luonnollinen sokeriton* elektrolyyttijauhe, täynnä tärkeimpiä mineraaleja. Saatavana kahdessa herkullisessa maussa: sitruuna tai trooppinen, tuoden mieleen raikkaan limonadin. Sinulle, joka treenaa paljon tai hikoilee paljon muista syistä arjessasi. Monet seniorit arvostavat tätä tuotetta, sillä heillä on usein vaikeuksia ylläpitää hyvää nestetasapainoa ja voivat paremmin lisäämällä elektrolyyttejä, tässä tapauksessa luonnollisia ja herkullisia. Elektrolyytit ovat läsnä hikinäytteissämme, virtsassa ja veressämme.

Elektrolyyttien nimi johtuu niiden sähköisestä varauksesta kehossa. Menetämme elektrolyytit esimerkiksi hikoillessamme, käyttäessämme nesteenpoistajia tai käydessämme usein wc:ssä. Olipa syy hikoilu treenin, saunan tai lämpimän kesäpäivän takia, elektrolyytit ovat pääasiassa niitä, joita keho kuluttaa. Tärkeimmät elektrolyytit ovat kalsium, kalium, natrium ja magnesium. Ne kattavat erilaisia toimintoja, ja kalsium esimerkiksi edistää normaalia lihastoimintaa ja normaalia energian aineenvaihduntaa, kun taas kalium edistää normaalia hermoston toimintaa. Magnesiumilla on yli 300 toimintoa kehossa ja se edistää muun muassa väsymyksen ja uupumuksen vähenemistä, mutta tässä tapauksessa magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa.

Tuotteeseen on lisätty kookosvesijauhetta, jotta keho voi parhaiten imeä elektrolyytit. Kookosvesi sisältää myös luonnollisesti elektrolyyttejä. Sekoita 1 mittalusikallinen jauhetta noin 500 ml veteen tai oman maun mukaan. Sekoita hyvin, mieluiten shakerissa. Vinkki! Lämmin kesäpäivä tekee elektrolyyteistä erityisen maukkaita esimerkiksi muutaman mintunlehden ja jäiden kanssa.

Tuotenumero: 134535

EAN: 7350062785036