Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 240 GR

Puhdistamo Elektrolyyttijauhe - Sitruuna Lime

Nesteytykseen esimerkiksi urheillessa
Sokeriton, pirteä sitruuna-limen maku
Keto-ruokavalion tueksi
16,96 €
19,95 €
70,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamon elektrolyyttijauhe nesteyttää kroppaa tehokkaasti hellepäivänä, urheillessa, saunoessa tai muussa hikoiluttavassa tilanteessa. Sisältää tärkeimpien elektrolyyttien lisäksi Guérande-merisuolaa, C-vitamiinia sekä orgaanista rikkiä (OptiMSM®). Makuna pirteä sitruuna-lime. Sopii myös ketogeeniseen ruokavalioon tukemaan lisääntynyttä elektrolyyttien tarvetta!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamon elektrolyyttijauhe on sokeriton, kokonaisvaltainen, herkullisen makuinen elektrolyyttijuomajauhe, joka auttaa pitämään yllä tarpeellisten elektrolyyttien tasapainoa elimistössämme. Se sisältää keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi Guérande-merisuolaa, C-vitamiinia sekä orgaanista rikkiä (OptiMSM®).

Tuote soveltuu käytettäväksi nesteytykseen esimerkiksi urheillessa, saunoessa, kuumana kesäpäivänä tai aina kun hikoilemme. Elektrolyyttijauheemme sopii myös täydellisesti tukemaan ketogeenisessa ruokavaliossa esiintyvää lisääntynyttä elektrolyyttien tarvetta.Puhdistamon elektrolyyttijauhe on sokeriton, kokonaisvaltainen, herkullisen makuinen elektrolyyttijuomajauhe, joka auttaa pitämään yllä tarpeellisten elektrolyyttien tasapainoa elimistössämme. Se sisältää keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi Guérande-merisuolaa, C-vitamiinia sekä orgaanista rikkiä (OptiMSM®).

Tuote soveltuu käytettäväksi nesteytykseen aina kun hikoilemme esimerkiksi urheillessa, saunoessa tai kuumana kesäpäivänä. Elektrolyyttijauheemme sopii myös täydellisesti tukemaan ketogeenisessa ruokavaliossa esiintyvää lisääntynyttä elektrolyyttien tarvetta.

Yksi annos sisältää vain 0,8 g hiilihydraatteja.

Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Tuotenumero: 134138

EAN: 6430039223363