Ravinto ja terveys
KELPAMAX | 120 TAB

Kelpamax 120 tab

Merilevä on erinomainen jodin lähde.
Luonnon ravintorikas mineraali.
Kilpirauhaselle, aiineenvaihdunnalle.
7,90 €
164,58 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kelpamax on merilevätabletti, joka sisältää 150 μg jodia / tabletti eli 100 % päivittäisestä saantisuosituksesta. Merilevä on eräs arvokkaimmista ja monipuolisimmista luonnon ravintolähteistä. Sisältää luonnollisessa muodossa useita alkuaineita, noin 20 aminohappoa, runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, muun muassa jodia. Huomaathan, että tämä tuote on jodilisä päivittäiseen jodin saannin tukemiseen. Poikkeustilanteisiin tarkoitettua lääkevalmiste-jodia saa vain apteekeista.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Kelpamax-merilevätabletti, luonnon ravintorikas mineraali

Merilevä on eräs arvokkaimmista ja monipuolisimmista luonnon ravintolähteistä. Kelpamax sisältääkin Skotlannin merivesiltä peräisin olevaa Ascophyllum nodosum -merilevää, joka sisältää luonnollisessa muodossa useita alkuaineita, noin 20 aminohappoa, runsaasti vitamiineja sekä kivennäisaineita, muun muassa jodia.

Jodi edistää kilpirauhashormonien normaalia toimintaa säädellen täten aineenvaihdunnan tasoa.  Jodi edistää myös kilpirauhasen ja hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa ja kognitiivisia toimintoja. Jodi on tärkeä myös ihon hyvinvoinnille.

Meren kasvillisuuden monipuoliset ravinteet ovat kerääntyneet erityisesti merilevään. Ihmiset ovat käyttäneet vuosituhansia merilevää sen ravintorikkauden ansiosta ruokavaliota täydentämään. Merilevä on luonnon monipuolinen ja ravinnerikas mineraalivalmiste, joka tuo elinvoimaa hiuksille, iholle ja koko elimistölle. Merilevää voidaankin kutsua superfoodiksi. Merilevä on erinomainen jodin lähde. Jodi edistää kilpirauhashormonien normaalia toimintaa säädellen täten aineenvaihdunnan tasoa. Jodi edistää kilpirauhasen ja hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa ja kognitiivista toimintaa. Jodi on tärkeä myös ihon hyvinvoinnille. Kelpamax merilevätabletit on tarkoitettu ravinnon täydentämiseen. Valmiste sisältää jodia vakioidun määrän 150 µg/tabletti.

Tuotenumero: 135247

EAN: 6428300001222