Ravinto ja terveys
LIFE | 90 KAP

Life Iron + C

Vatsaystävällinen
Vegaaninen
1 kapseli päivässä riittää
16,90 €
444,74 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Life Iron+C sisältää kolmiarvoista rautaa vatsaystävällisenä ferrobisglysinaattina sekä raudan imeytymistä edistävää happoneutraalia C-vitamiinia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Life Iron+C sisältää kolmiarvoista rautaa vatsaystävällisenä ferrobisglysinaattina sekä raudan imeytymistä edistävää C-vitamiinia. Rauta edistää veren hemoglobiinitason pysymistä normaalina sekä auttaa ehkäisemään väsymystä ja uupumusta. Raudan tärkein tehtävä on hapen kuljettaminen elimistössä. Raudanpuute aiheuttaa hemoglobiinitason laskua, jonka taustalla ei aina ole puutteellinen ruokavalio, vaan raudan imeytymishäiriöt ja siksi raudan muodolla on iso merkitys. Rauta tukee myös vastustuskykyä sekä kognitiivisia toimintoja, kuten muistia ja oppimista. C-vitamiini edesauttaa : Normaaleja psykologisia toimintoja Immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta Auttaa raudan imeytymistä

Tuotenumero: 124184

EAN: 7350050705169