Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Life Iron + C Rauta + C-vitamiini
Life Iron + C Rauta + C-vitamiini
Life Iron + C Rauta + C-vitamiini
Life|90 kaps

Life Iron + C Rauta + C-vitamiini

Vatsaystävällinen
Vegaaninen
1 kapseli päivässä riittää
16.9 EUR
444.74 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Life Iron+C sisältää kolmiarvoista rautaa vatsaystävällisenä ferrobisglysinaattina sekä raudan imeytymistä edistävää happoneutraalia C-vitamiinia.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Life Iron+C sisältää kolmiarvoista rautaa vatsaystävällisenä ferrobisglysinaattina sekä raudan imeytymistä edistävää C-vitamiinia. Rauta edistää veren hemoglobiinitason pysymistä normaalina sekä auttaa ehkäisemään väsymystä ja uupumusta. Raudan tärkein tehtävä on hapen kuljettaminen elimistössä. Raudanpuute aiheuttaa hemoglobiinitason laskua, jonka taustalla ei aina ole puutteellinen ruokavalio, vaan raudan imeytymishäiriöt ja siksi raudan muodolla on iso merkitys. Rauta tukee myös vastustuskykyä sekä kognitiivisia toimintoja, kuten muistia ja oppimista. C-vitamiini edesauttaa : Normaaleja psykologisia toimintoja Immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta Auttaa raudan imeytymistä

EAN: 7350050705169

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...