Ravinto ja terveys
LIFE | 90 TAB

Life Kromi

Edistää veren glukoo­sitasojen pysymistä normaalina
Sokerihimoon
Laihduttajalle avuksi
8,41 €
9,90 €
233,61 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Kromia sisältävä ravintolisä edistää verensokerin pysymistä normaalitasolla, kromia kannattaa kokeille etenkin makeanhimon ja naposteluhimon taltuttamiseen!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Kromi auttaa elimistöä säilyttämään tasaisen verensokeritason edistämällä makroravinteiden aineenvaihduntaa ja veren glukoositasojen pysymistä normaaleina. Makeanhimo voi olla yksi merkki kromin puutteesta. Kokeile siis Life Kromia, jos napostelu on sinulle ongelma.

Kromi ja sokeri

Syödessämme sokeria veren kromipitoisuus nousee samalla kun insuliinin määrä nousee.

Insuliini on haiman erittämä hormoni. Se siirtää aterian jälkeen verenkiertoon imeytynyttä sokeria (glukoosia) kudoksiin. Kromi ja insuliini ovat erottamatton pari joka aktivoi glukoosin kulkua solukalvojen läpi soluihin. Insuliinin ja kromin puutteellinen toiminta saattaa johtaa veren sokeriarvojen kohoamiseen.

Kromi ja rauta

Kromi käyttää samaa veren kuljettaja-ainetta kuin rauta (transferriini) josta johtuen käytettäessä suuria määriä rautaa voi olla vaikea saada kromia imeytymään. Rautalisää käytettäessä on paikallaan ottaa myös kromilisää.

Iän myötä kromin imeytyminen heikkenee luonnostaan, joten kromitasoista on hyvä huolehtia. Luonnollisimmat lähteet kromille ovat äyriäiset, osterit, liha, täysjyvävilja, oluthiiva, maitotuotteet ja vehnänlkiot

EAN: 7350050707972