Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
20%
Life Magnesium Boost 350 mg
Life Magnesium Boost 350 mg
Life Magnesium Boost 350 mg
säästät 3.00 EUR
Life|90 tabl

Life Magnesium Boost 350 mg

Kuusi aktiivista magnesiumlähdettä.
Sisältää myös kurkumaa ja B6-vitamiinia.
1 tabletissa 350 mg magnesiumia.
12.9 EUR
15.9 EUR
146.59 EUR/kg
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Life Magnesium Boost 350 mg sisältää tehoannoksen magnesiumia yhdessä tabletissa! B6-vitamiinia, tiivistettyä kurkumauutetta sekä BioPerine®-mustapippuriuutetta.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Life Magnesium Boost

Life Magnesium Boost 350 mg sisältää tehoannoksen magnesiumia yhdessä tabletissa! Valmisteessa on kuusi magnesiumlähdettä. Lisäksi se sisältää B6-vitamiinia ja erittäin tiivistettyä kurkumauutetta, joka sisältää 95% kurkumiinia ja mustapippuriuutetta (BioPerine®).

Magnesium Boostissa magnesium on useassa eri muodossa, jotta imeytyminen olisi mahdollisimman tehokasta. Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa, ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium kannattaa ottaa illalla.

Life Magnesium Boostia voidaan käyttää päivittäin tai tarvittaessa esimerkiksi normaaliin energia-aineenvaihduntaan tai väsymyksen ja uupumuksen vähentämiseen. Magnesium on suosittu lisäravinne urheilijoiden keskuudessa. Tabletti on päällystetty niin, että se on helppo niellä.

EAN: 7350050708306

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...