Ravinto ja terveys
BETTER YOU | 90 KAP

Better You Magnesium Plus

Auttaa rentouttamaan lihaksiasi
Vähentää väsymystä ja uupumusta
Magnesiumia sitraatista, malatista ja bisglysinaatista
17,52 €
21,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Magnesium+ on helposti imeytyvä ravintolisä, johon on lisätty pinaattia ja ruusunmarjauutetta. Magnesium on elintärkeä kivennäisaine, jolla on monia tehtäviä elimistössä, muun muassa se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Magnesium+ on Better Youn yhdistelmätuote, joka sisältää kolmea eri magnesiummuotoa: bisglysinaattia, sitraattia ja malattia. Tuote on täydennetty pinaatti- ja ruusunmarja¬uutteella sekä miedosti happoneutraalilla C-vitamiinilla. Se on Better Youn ensimmäinen magnesiumtuote ja edelleen suosittu tuotevalikoimassa. Se on erittäin hyvä vaihtoehto, sillä eri muotojen yhdistelmä tarjoaa laajemman tuotteen, joka vaikuttaa useisiin kehon alueisiin. Erityisesti kovaa harjoittelevat, stressaavat tai ikääntyvät henkilöt voivat tarvita hieman enemmän huomiota magnesiumin saantiin. Magnesium on monitoimimineraali kehossa.

Se edistää normaaleja neuromuskulaarisia toimintoja sekä satojen kehon entsyymien normaalia toimintaa. Neuromuskulaarisen toimintansa ansiosta magnesiumista on tullut suosittu lisäravinne lihasten rentouttamiseksi esimerkiksi lihaskramppeja, levottomia jalkoja tai muita hermoston nykäyksiä vastaan, jotka voivat johtua magnesiumin puutteesta. Yleensä puutetta ei ole välttämättä yhdessä tietystä muodosta, joten yhdistelmätuote voi auttaa useilla alueilla samanaikaisesti. Magnesiumbisglysinaatti on, kuten yllä kuvattu, vakaa magnesiummuoto, joka sopii hyvin palauttamaan magnesiumtasoja pitkäaikaisen puutteen tai ongelmien jälkeen. Se tulisi myös antaa lihasten rentoutumiseen ja parempaan uneen. Magnesiumsitraatilla on 90 prosentin biologinen hyötyosuus ja sillä voi olla lievä laksatiivinen vaikutus.

Magnesiummalaatti auttaa muun muassa väsymykseen, osallistuu ATP-synteesiin eli energianmuunnokseen sekä energiantuotantoon. Magnesium+ sisältää useiden puhtaiden magnesiummuotojen sekoituksen, jotka kaikki keho imee helposti. Pinaatti- ja ruusunmarja¬uutteet on lisätty, koska ruusunmarjat sisältävät luonnollisesti runsaasti C-vitamiinia ja pinaatti magnesiumia. Suositeltu annos on 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä tai ennen nukkumaanmenoa paremman unen saamiseksi. Annosta voi tarvittaessa nostaa useampaan kapseliin. Kapseli niellään kokonaisena lasillisen veden kanssa.

Tuotenumero: 126472

EAN: 7350071060193