Ravinto ja terveys
BETTER YOU | 90 KAP

Better You Magnesiumglykinaatti

Nyt myös MCT-rasvaa paremman imeytymisen saavuttamiseksi
Edistää normaalia lihas- ja hermotoimintaa
Edistää elektrolyyttitasapainoa
18,32 €
22,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Magnesium puhtaassa muodossa; bisglysinaatti. Hyvä mm. jalkojen pistelyyn ja hermojen nykimiseen. Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, elektrolyyttitasapainoa sekä lihasten ja hermojen normaalia toimintaa. Sopii otettavaksi liikunnan jälkeen, aamulla tai päivällisen jälkeen.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Tämä on yksi Better You:n puhtaista magnesiumimuodoista. Se tarkoittaa, että se sisältää vain yhtä magnesiumin lajia - tässä tapauksessa magnesiumbisglykinaattia. Suunniteltu sinulle, joka haluaa nauttia muodosta, jolla ei ole laksatiivista vaikutusta ja joka nopeasti auttaa levottomiin jalkoihin. Glykinaatti, kuten magnesiumbisglykinaatti, on magnesiumin muoto, joka imeytyy helpommin elimistöön sen korkean biologisen hyötyosuuden vuoksi. Glykinaatti on nimittäin sitoutunut glykiini-aminohappoon, mikä antaa suuremman biologisen hyötyosuuden, koska glykiini on elimistön helpompi tunnistaa ja kuljettaa suoliston limakalvon läpi.

Magnesium voidaan sitten helposti imeä ja kuljettaa soluihin. Henkilö, joka on tavallisesti herkkä magnesiumille, voi kokea vähemmän vatsavaivoja glykinaatista eikä sillä ole laksatiivista vaikutusta normaalilla annostuksella. Magnesiumglykinaatti edistää elektrolyyttitasapainoa, normaalia lihas- ja hermotoimintaa, energiaineenvaihduntaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Vihreät lehtivihannekset ovat runsaita magnesiumia, ja siksi olemme valinneet lisätä pinaattia, mikä luo synergisen vaikutuksen magnesiumin kanssa useista suunnista ja voi vaikuttaa myönteisesti imeytymiseen.

Olemme nyt lisänneet myös MCT-rasvaa paremman imeytymisen saavuttamiseksi. Magnesiumglykinaatti sopii otettavaksi treenin jälkeen, aamulla tai illallisen jälkeen. Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa. Magnesium edistää normaalia hermotoimintaa. Magnesium edistää normaalia lihasfunktiota. Magnesium edistää normaalia energiaineenvaihduntaa. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Tuotenumero: 132920

EAN: 7350071066287