Ravinto ja terveys
BETTER YOU | 90 KAPSLAR

Better You Magnesiumtauraatti

Nyt MCT-rasvaa paremman imeytymisen saavuttamiseksi!
Voi auttaa rentoutumaan ennen nukkumaanmenoa
Vähentää väsymystä ja uupumusta
19,92 €
24,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Magnesiumtauraatti ja kurpitsansiemenuute. Helposti imeytyvä ravintolisä, joka sisältää puhdasta magnesiumia tauraatin muodossa. Magnesiumtauraatti auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, ja se on tehokkainta illalla nautittuna.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Tämä on yksi Better Youn puhtaista magnesiumimuodoista. Se tarkoittaa, että se sisältää vain yhden tyyppistä magnesiumia; tässä tapauksessa magnesiumtauraattia. Suunniteltu niille, jotka haluavat syödä rauhoittavaa muotoa ennen nukkumaanmenoa ja auttaa sinua nukkumaan paremmin. Nyt olemme lisänneet siihen myös MCT-rasvaa paremman imeytymisen saavuttamiseksi.

Magnesiumtauraatti on sitoutunut aminohappoon tauriini, ja sillä on erittäin hyvä biologinen hyötyosuus. Tauriinilla on rentouttava vaikutus meihin päinvastoin kuin monien ihmisten uskomus. Siksi onkin melko ristiriitaista lisätä tauriinia erilaisiin energiajuomiin.

Eniten tauriinia ja tauraattia on sydänkudoksessamme ja aivoissamme, joten tauraatti on muoto, joka koetaan rauhoittavimpana. Kurpitsakavale on luonnollisesti runsas magnesiumia sekä useita muita tärkeitä ravintoaineita. Se luo synergistisen vaikutuksen ja vaikuttaa myönteisesti imeytymiseen. Magnesiumtauraatti sopii parhaiten otettavaksi illallisen yhteydessä ja ennen nukkumaanmenoa.

Tuotenumero: 131596

EAN: 7350071066294