Ravinto ja terveys

Great Earth Kalsium-Magnesium 600-300 mg

Kalsiumia ja magnesiumia luustolle ja lihaksille.
Kalsium ja magnesium edistävät normaalin luuston, lihasten toiminnan ja energia-aineenvaihdunnan ylläpitämistä. Magnesium edesauttaa hermoston normaalia toimintaa sekä vähentää väsymystä ja uupumusta.
Kolloidisia lähes 100% imeytyviä mineraalimuotoja.
13,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Cal-Mag sisältää kalsiumia ja magnesiumia, jotka ovat tärkeitä luille ja lihaksille. Magnesium auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. Cal-Mag tuote sisältää myös D- ja K-vitamiineja sekä kurkumauutetta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Cal-Mag sisältää kalsiumia ja magnesiumia luille ja lihaksille

Magnesium auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. Cal-Magissa on hyödynnetty Great Earthin Portamins -kivennäisaineiden kuljetusjärjestelmää, joka mahdollistaa kivennäisaineiden optimaalisen imeytymisen ruoansulatuskanavassa. Portamins koostuu erilaisista helposti liukenevista ja imeytyvistä kivennäisaineden muodoista, kuten askorbaatista, sitraatista, sukkinaatista, malaatista, karbonaatista, glukonaatista ja aminohappokelaatista. Aminohapot auttavat kuljettamaan kivennäisaineita soluihin. Tuote sisältää myös D- ja K-vitamiineja. D-vitamiini edistää kalsiumin normaalia imeytymistä ja hyväksikäyttöä elimistössä sekä veren normaaleja kalsiumtasoja. K-vitamiini auttaa ylläpitämään luuston normaalia rakennetta. Cal-Mag-tabletit sisältävät myös kurkumauutetta.

Tuotenumero: 134040

EAN: 7350031364378