Ravinto ja terveys
GREAT EARTH | 100 TAB

Great Earth Magnesium 375 mg

Tärkeää lihaksille ja hermostolle.
B6-vitamiinia ja mustapippuriuutetta parempaan imeytymiseen.
Jopa 7 erilaista magnesiumia muotoa.
15,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Magnesium 375 mg sisältää yhteensä 7 erilaista magnesiumin muotoa sekä kurkumauutetta, B6-vitamiinia ja mustapippuriuutetta. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se on tärkeä myös luuston rakenteelle, lihasten toiminnalle ja energia-aineenvaihdunnalle.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Great Earth Magnesium 375 mg on hyvin imeytyvä magnesiumvalmiste

Great Earth magnesiumtabletit sisältävät yhteensä 7 erilaista magnesiumin muotoa ja siinä on hyödynnetty Great Earthin Portamins -kivennäisaineiden kuljetusjärjestelmää, joka mahdollistaa kivennäisaineiden optimaalisen imeytymisen ruoansulatuskanavassa. Portamins koostuu helposti liukenevista ja imeytyvistä kivennäisaineiden muodoista, kuten askorbaatista, sitraatista, sukkinaatista, malaatista, karbonaatista, glukonaatista ja aminohappokelaatista. Aminohapot auttavat kuljettamaan kivennäisaineita soluihin.

Magnesium 375 mg -tabletti sisältää myös kurkumauutetta, B6-vitamiinia ja mustapippuriuutetta. B6-vitamiini toimii magnesiumin synergistinä, mikä tarkoittaa, että se lisää magnesiumin imeytymistä kehossa. Mustapippuriuute parantaa myös imeytymistä ja biologista hyötyosuutta. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se on tärkeä myös luuston rakenteelle, lihasten toiminnalle ja energia-aineenvaihdunnalle.

Tuotenumero: 134039

EAN: 7350031364217