Ravinto ja terveys
MAGNESIA | 100 KAP

Magnesia Penta 100 cap

Viiden magnesiumin teho!
Magnesiumin eri yhdisteet, jotka vaikuttavat suoliston eri osissa.
Hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen.
13,90 €
239,66 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Magnesia Penta sisältää magnesiumia viitenä eri yhdisteenä! Yhdisteet vaikuttavat suoliston eri osissa, minkä ansiosta magnesium imeytyy tehokkaasti ja vaikuttaa elimistössä pitkään.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Magnesia Penta magnesiumkapselit - viiden magnesiumin teho!

Magnesia Penta magnesiumkapselit sisältävät viiden magnesiumin tehon. Hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen!

Monipuolinen Magnesia Penta -valmiste sisältää magnesiumia viitenä eri yhdisteenä, jotka vaikuttavat suoliston eri osissa. Tämän ansiosta magnesium imeytyy tehokkaasti ja vaikuttaa elimistössä pitkään.

Magnesium on erityisesti hermostolle, sydämelle ja lihaksille tärkeä kivennäisaine. Se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa sekä proteiinisynteesiä. Magnesium on myös luuston ja hampaiden tärkeä rakennusaine.

Magnesiumasetyylitauraatti on aminohappo tauriinin magnesiumsuola. Se on asetyloitu, mikä tehostaa sen liukoisuutta ja imeytymistä parantaen magnesiumin pääsyä keskushermostoon ja soluihin. Orgaaninen magnesium.

Magnesiumbisglysinaatti koostuu magnesium-ionista ja kahdesta glysiiniaminohaposta. Se imeytyy suolistosta tehokkaasti. Orgaaninen magnesium.

Magnesiumglyserofosfaatti liukenee kaikkein nopeimmin ja laajalla pH-alueella. Erittäin vatsaystävällinen. Se koostuu magnesiumista, glyserolista ja fosfaatista. Orgaaninen magnesium.

Magnesiummalaatti on malaatin eli omenahapon suola. Orgaaninen magnesium.

Magnesiumhydroksidi liukenee hyvin mahan happamuudessa. Epäorgaaninen magnesium.

Valmiste on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen. Valmistettu Suomessa.

Tuotenumero: 135253

EAN: 6428300003585