Ravinto ja terveys
NATURA | 120 KAP

Magnesium-Sinkki 120 kap

Vahva magnesium-sinkki-yhdistelmäkapseli aikuisille
Vegaaninen
13,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Yhdistelmäkapselissa reilusti magnesiumia ja sinkkiä mm. aivojen, aineenvaihdunnan ja luuston hyväksi!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Natura Median Suomessa valmistettu Magnesium + Sinkki on vahva magnesium-sinkki-yhdistelmäkapseli aikuisille. Magnesium ja sinkki toimivat kehossa samankaltaisilla vaikutusalueilla, joten niiden saaminen samasta lähteestä lisää molemmista mineraaleista saatavaa hyötyä. Magnesium ja sinkki osallistuvat kehossa mm. normaaliin aineenvaihduntaan, proteiinisynteesiin, solujen jakautumisprosessiin ja aivojen normaaliin toimintaan. Lisäksi sinkillä edistää hiusten, kynsien, ihon ja luuston pysymistä normaalina. Natura Median Magnesium + Sinkki sisältää 270 mg hyvin imeytyvää, luonnollista magnesiumoksidia ja 22 mg sinkkiä pikoliinihappoon sitoutuneessa luonnollisessa muodossa. Tuote on vegaaninen. Se on valmistettu Natura Median omassa tuotannossa Suomessa, eikä sisällä yleisiä allergeeneja kuten gluteenia tai viljoja, maitoa, soijaa, pähkinää tai kananmunaa.

Yli 250 mg magnesiumia päivässä voi aiheuttaa lievää laksatiivista vaikutusta. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotenumero: 135453

EAN: 6417778161064