Ravinto ja terveys
Nutri Works | 120tabl

Nutri Works Magnesium Citrate + B6, 120 kaps, vegekapseli

Hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia.
Magnesium ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
Korkealuokkainen kotimainen tuotesarja.
12,90 €
143,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Jokaisen liikkujan lisäravinne! Sisältää lihastoiminnalle tärkeää magnesiumia sitraattimuodossa sekä B6-vitamiinia. Magnesium edistää muun muassa lihasten normaalia toimintaa. Lisäksi magnesium ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Nutri Works Magnesium Citrate + B6 on jokaisen liikkujan lisäravinne. Sisältää lihastoiminnalle tärkeää magnesiumia sitraattimuodossa. B6-vitamiini edistää magnesiumin imeytymistä. Magnesium osallistuu energia-aineenvaihduntaan, erityisesti lihasten supistumisen säätelyyn sekä proteiinien muodostukseen. Magnesium edistää normaalia proteiinisynteesiä ja lihasten normaalia toimintaa, B6-vitamiini edistää normaalia proteiiniaineenvaihduntaa. Magnesium ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia ja sopii hyvin vegaaniseen ruokavalioon. Kapselina on nopeasti liukeneva kasvipohjainen kapseli.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä. Vegaaninen.

EAN: 6430057981290

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita