Ravinto ja terveys
PUHDAS+ | 60 KAP

Puhdas+ Quattro Magnesium 187,50 mg 60 kaps

Vatsaystävällinen ja hyvin imeytyvä 4-teho magnesium!
Lihaksille ja hermostolle.
100% vegaaninen.
18,90 €
525,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdas+ Quattro Magnesium sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän neljää tehokasta magnesiumin muotoa; merimagnesiumia, magnesiumsitraattia, -tauraattia ja -malaattia!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdas+ Quattro Magnesium -magnesiumvalmiste

Puhdas+ Quattro Magnesium on vatsaystävällinen 4-teho magnesium! Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän neljää tehokasta magnesiumin muotoa: merimagnesiumia, magnesiumsitraattia, magnesiumtauraattia ja magnesiummalaattia.

Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Puhdas+ Quattro Magnesium on hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen valmiste. 

Puhdas+ Quattro magnesium kapselit sisältävät:

Magnesiumtauraattia: tauraatti on erityisen hellä vatsalle. Magnesiumtauraatti on magnesiummuoto, joka imeytyy tehokkaasti ja nopeasti. Magnesium on sitoutunut tauriini-aminohappoon.

Magnesiummalaattia: malaatti on magnesiummuoto, joka imeytyy nopeasti. Se on erinomainen energiaa lisäävä magnesiummuoto. Moni saa apua magnesiummalaatista uupumukseen.

Magnesiumsitraattia: yleisesti käytetty magnesiummuoto, joka toimii suurimmalla osalla ihmisistä. Hyvin imeytyvä magnesiummuoto.

Magnesiumhydroksidi: merivedestä eristetty ja luonnollinen magnesiummuoto. Vatsaystävällinen ja hyvin imeytyvä.

Valmistettu Suomessa. 

EAN: 6430050007829