Ravinto ja terveys
SOLGAR | 60 TAB

Solgar Magnesium Citrate 60 tab

Tukee lihaksia ja hermostoa
Tukee energiantuotantoa ja jaksamista ja osallistuu mielen hyvinvointiin
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
18,90 €
212,36 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar® Magnesiumsitraatti on tehokkaasti imeytyvä trimagnesiumsitraatti, joka on ihanteellinen niille, joilla on ruoansulatushäiriöitä, tai niille, joille muut mineraalimuodot eivät imeydy kunnolla.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Asiantuntijat pitävät magnesiumia tärkeänä mineraalina, jota kehon kaikki elimet tarvitsevat. Solgarin magnesiumsitraatti on paremmin imeytyvää trimagnesiumsitraattia, verrattuna yleisesti käytettyihin oksidimuotoihin. Magnesiumsitraatti on ihanteellinen niille, joilla on ruoansulatushäiriöitä, tai niille, joille muut mineraalimuodot eivät imeydy kunnolla. Magnesiumrikkaiden kasvisten, kuten vihreiden lehtivihannesten, pähkinöiden ja siemenien nauttiminen yhdessä Solgar®-magnesiumsitraatin kanssa on hyvä tapa lisätä magnesiumin saantia optimaalisen hyvinvoinnin tukemiseksi. Magnesiumin hyväksytyt terveysväittämät: auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta edistää elektrolyyttitasapainoa edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa edistää hermoston normaalia toimintaa edistää lihasten normaalia toimintaa edistää normaalia proteiinisynteesiä edistää normaaleja psykologisia toimintoja edistää luuston pysymistä normaalina edistää hampaiden pysymistä normaaleina osallistuu solujen jakautumisprosessiin

Tuotenumero: 125403

EAN: 3398401708