Ravinto ja terveys
GREAT EARTH | 60 TAB

Multi Mineral

Monimineraali-kivennäisainevalmiste.
Sisältää D- ja K-vitamiinia luustolle.
Kolloidisia lähes 100% imeytyviä mineraalimuotoja.
11,12 €
13,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Great Earth Multi Mineral on kivennäisainevalmiste, joka sisältää kaikki välttämättömät kivennäis- ja hivenaineet sekä D- ja K-vitamiinit. D-vitamiini edesauttaa kalsiumin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä sekä veren normaalia kalsiumpitoisuutta. K-vitamiini auttaa ylläpitämään luuston normaalia rakennetta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Great Earth Multi Mineral on kivennäisainevalmiste

Sisältää kaikki välttämättömät kivennäis- ja hivenaineet sekä D- ja K-vitamiinit. D-vitamiini edesauttaa kalsiumin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä sekä veren normaalia kalsiumpitoisuutta. K-vitamiini auttaa ylläpitämään luuston normaalia rakennetta. Tuotteessa on hyödynnetty Great Earthin Portamins -kivennäisaineiden kuljetusjärjestelmää kivennäisaineiden optimaalista imeytymistä varten. Portamins koostuu helposti liukenevista ja imeytyvistä kivennäisaineiden muodoista, kuten askorbaatista, sitraatista, sukkinaatista, malaatista, karbonaatista, glukonaatista ja aminohappokelaatista. Aminohapot auttavat kuljettamaan kivennäisaineita soluihin. Tuote on vegaaninen. Multi Mineralia kannattaa käyttää yhdessä Multi Vitamin -tuotteen kanssa.

EAN: 7350031363319