Ravinto ja terveys

Nordic Health Vahva Rauta suusuihke

Nopea, helppo ja tehokas – 4 suihkausta päivässä posken limakalvolle riittää
Vatsaystävällinen
Imeytyy hyvin
22,90 €
916,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Nordic Health Vahva Rauta suusuihke on erinomaisesti suun limakalvoilta imeytyvä vahva rautasuihke, joka ei aiheuta vatsavaivoja. Maistuu mukavasti granaattiomenalle ja on hammasystävällinen.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Tuplasti vahvempi Rauta! Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä Vahva Rauta suusuihke! Vatsaystävällinen Vahva Rauta suusuihke imeytyy posken limakalvolta verenkiertoon ohittaen suoliston. Granaattiomenan miellyttävä maku helpottaa suihkeen käyttöä. Vahva Rauta suusuihke nostaa nopeasti elimistön rauta-arvoja. Päiväannos sisältää 10 mg. rautaa. Vahva Rautasuihke ei aiheuta ummetusta ja on erittäin vatsaystävällinen. Sopii myös henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. Ruoka tai lääkkeet eivät häiritse imeytymistä. Rautasuihketta ei tarvitse ottaa ruuan yhteydessä ja voit käyttää tuotetta mihin aikaan päivästä tahansa. Hammasystävällinen. 

Tuotenumero: 136434

EAN: 96188620