Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Puhdistamo Tripla Sinkki 60 kaps
Puhdistamo Tripla Sinkki 60 kaps
Puhdistamo Tripla Sinkki 60 kaps
Puhdistamo|60kaps

Puhdistamo Tripla Sinkki 60 kaps

Sinkkiä kolmessa muodossa
Lisäksi C-vitamiinia ja aminohappoja
Huippulaatuiset puhtaat raaka-aineet.
12.95 EUR
101.17 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamo Tripla Sinkki sisältää sinkkiä kolmessa huippulaadukkaassa muodossa: sinkkipikolinaatti, -bisglysinaatti ja -monometioniini. Lisäksi se sisältää C-vitamiinia ja aminohappoja kokonaisvaltaisen tehon varmistamiseksi. Helposti imeytyvä ja vegaaninen.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

Markkinoiden laadukkain sinkkivalmiste on täällä! Sinkin imeytyvyys on yksi haastavimpia asioita ja laitoimme paljon tutkimus- ja tuotekehitystyötä sen ratkaisemiseen ja poikkeuksellisen ainutlaatuisen sinkkivalmisteen luomiseen.

Ensimmäisinä valitsimme parhaiten imeytyvät sinkkimuodot (sinkkipikolinaatti, -bisglysinaatti ja -monometioniini), yhdistimme ne imeytyvyyttä edesauttaviin vapaisiin aminohappoihin ja viimeisenä silauksena lisäsimme mukaan vielä C-vitamiinia, joka imeytyvyyden edistämisen lisäksi tukee sinkin vaikutusta immuniteettiin. Puhdistamon Tripla Sinkki sisältää myös harvinaista B6-vitamiinin aktiivista koentsyymimuotoa, P5P:tä, eli pyridoksaali-5-fosfaattia. P5P parantaa muun muassa sinkin käyttöä elimistössämme ja stimuloi pikoliinihapon tuotantoa, mikä edistää sinkin imeytymistä erinomaisesti. Tuotteessa on P5P:tä 2 mg / kapseli.

Kun kaikki tämä yhdistetään Puhdistamon laatuun, joka tarkoittaa täyteaineettomia kapseleita ja valmistusta omassa tehtaassaamme Lempäälässä, puhutaan todella huipputason tuotteesta. 

Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Raaka-aineen alkuperämaa Iso-Britannia.

EAN: 6430039222199

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...