Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 60 KAP

Puhdistamo Tripla Seleeni 60 kaps

Sisältää kolmea tehokkaasti imeytyvää seleenin muotoa
Vastustuskyky, hiukset ja kynnet
Erinomainen imeytyvyys
15,95 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamon Tripla Seleeni sisältää kolmea tehokkaasti imeytyvää seleenin muotoa: selenometioniinia, natriumseleniittiä ja seleenillä rikastettua hiivaa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Puhdistamon Tripla Seleeni sisältää kolmea tehokkaasti imeytyvää seleenin muotoa: selenometioniinia, natriumseleniittiä ja seleenillä rikastettua hiivaa. Selenometioniini on toinen tärkeistä orgaanisen seleenin muodoista, jonka keho pystyy monipuolisesti hyödyntämään. Tuotteeseen on myös lisätty alfa-tokoferolia, joka on luonnollinen ja hyvin imeytyvä E-vitamiinin muoto. Seleeni edistää immuunijärjestelmän ja kilpirauhasen normaalia toimintaa sekä tukee hiusten ja kynsien hyvinvointia. Seleenin ja E-vitamiinin yhdistelmä edistää tehokkaasti solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Vegaaninen tuote.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotenumero: 134244