Ravinto ja terveys
SELEQ | 60 TAB

SeleQ orgaaninen seleeni 100ug, 60tabl

Laadukas seleeniä sisältävä ravintolisä.
Varmista seleenin saanti helposti imeytyvässä muodossa.
Valmistettu suomalaisessa lääketehtaassa.
9,90 €
550,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
SeleQ orgaaninen seleeni on hyvin imeytyvässä muodossa oleva seleeniravintolisä. Auttaa suojaamaan soluja hapettumisstressiltä. Seleenillä on myös muita hyviä vaikutuksia elimistön toimintaan, kuten hiusten pysymiseen normaaleina.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Seleeni (Se) on antioksidantti, jota esiintyy luonnossa runsaasti mm. lihassa, kalassa ja maitotaloustuotteissa. Seleenin saantisuositus on 40 – 50 mikrogrammaa vuorokaudessa. Turvallisen saannin rajana pidetään 300 – 400 mikrogrammaa. Seleeni on keskeinen hivenaine solujen entsyymitoiminnassa erityisesti hapetusstressiltä suojaavan glutationiperoksidaasi-entsyymin osana. Näin seleeni auttaa solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Seleeniä tarvitaan aineenvaihduntaa säätelevän kilpirauhashormonin muodostumisessa, kuten myös hedelmällisyydelle, vastustuskyvylle ja hiusten hyvinvoinnille.

Seleeni edistää hiusten pysymistä normaaleina.

Seleeni edistää normaalia siittiöiden muodostumista.

Seleeni edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

L-selenometioniini on orgaaninen seleeniyhdiste, joka imeytyy tehokkaasti.

Tuotenumero: 135266

EAN: 6428300003981