Ravinto ja terveys
BIOTEEKIN | 100 TAB

Bioteekin Super Sinkki + kupari

Vahva ja hyvin imeytyvä sinkkivalmiste.
Vastustuskyky, iho, hiukset, hormonitasapaino.
1 tabletissa sinkkiä 25 mg ja kuparia 300 μg.
13,90 €
463,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Bioteekin sinkkiä ja kuparia sisältävä ravintolisä vastustuskyvyn, hiusten ja ihon hyvinvoinnin tueksi. Super Sinkki -valmiste on vahva ja hyvin imeytyvä!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Bioteekin Sinkki + kupari sisältää kaksi sinkin hyvin imeytyvää muotoa

Bioteekin Sinkki on sinkkiä ja kuparia sisältävä, vahva ja hyvin imeytyvä valmiste. Hormonitasapainolle sekä naisille että miehille, vastustus- ja oppimiskyvylle sekä ihon, hiusten, kynsien, luuston ja näön hyvinvointiin! Bioteekin Super Sinkki+Kupari sisältää kaksi sinkin hyvin imeytyvää muotoa: bisglysinaatti ja pikolinaatti. Sinkki edistää ihon, hiusten, kynsien ja luuston hyvinvointia. Lisäksi sinkki ja kupari edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Yhdessä Bioteekin Sinkki -tabletissa on sinkkiä 25 mg ja kuparia 300 μg. Koska sinkki ja kupari kilpailevat samoista imeytymispaikoista elimistössä, on tärkeää, että etenkin pitkäaikaisessa käytössä valmisteessa on niitä molempia. Näin varmistetaan, ettei sinkin ja kuparin tasapaino elimistössä häiriinny.

Tuotenumero: 135434

EAN: 6413620154109