Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
Uutuus
Great Earth Sinkki 25 mg
Great Earth Sinkki 25 mg
Great Earth Sinkki 25 mg
Great Earth|100 tabl

Great Earth Sinkki 25 mg

Sisältää 7 erilaista sinkkityyppiä optimaalisen imeytymisen takaamiseksi.
Hyvä hiuksille, iholle, kynsille ja immuunijärjestelmälle.
Edistää normaalia hedelmällisyyttä.
11.9 EUR
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Great Earth Sinkki sisältää yhteensä 7 erilaista sinkkityyppiä, joiden imeytyminen on optimoitu Portamins -kivennäisaineiden kuljetusjärjestelmällä. Sinkki on tärkeää muun muassa immuunijärjestelmän toiminnan, hedelmällisyyden sekä hiusten ja ihon kannalta.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Great Earth Sinkkivalmiste immuunijärjestelmälle, hedelmällisyydelle ja ihon hyvinvoinnille

Sisältää yhteensä 7 erilaista sinkkiyhdistettä, ja siinä on hyödynnetty Great Earthin Portamins -kivennäisaineiden kuljetusjärjestelmää kivennäisaineiden optimaalista imeytymistä varten. Portamins koostuu helposti liukenevista ja imeytyvistä kivennäisaineiden muodoista, kuten askorbaatista, sitraatista, sukkinaatista, malaatista, karbonaatista, glukonaatista ja aminohappokelaatista. Aminohapot auttavat kuljettamaan kivennäisaineita soluihin. Tablettimuodossa oleva sinkki sisältää myös kurkumauutetta. Sinkki on yksi tärkeimmistä kivennäisaineista, ja se osallistuu moniin eri toimintoihin elimistössä. Sinkki on tärkeää muun muassa immuunijärjestelmän toiminnan, hedelmällisyyden sekä hiusten ja ihon kannalta.

EAN: 7350031362398

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...