Ravinto ja terveys
GREAT EARTH | 100 TAB

Great Earth Sinkki 25 mg

Sisältää 7 erilaista sinkkityyppiä optimaalisen imeytymisen takaamiseksi.
Hyvä hiuksille, iholle, kynsille ja immuunijärjestelmälle.
Edistää normaalia hedelmällisyyttä.
11,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Great Earth Sinkki sisältää yhteensä 7 erilaista sinkkityyppiä, joiden imeytyminen on optimoitu Portamins -kivennäisaineiden kuljetusjärjestelmällä. Sinkki on tärkeää muun muassa immuunijärjestelmän toiminnan, hedelmällisyyden sekä hiusten ja ihon kannalta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Great Earth Sinkkivalmiste immuunijärjestelmälle, hedelmällisyydelle ja ihon hyvinvoinnille

Sisältää yhteensä 7 erilaista sinkkiyhdistettä, ja siinä on hyödynnetty Great Earthin Portamins -kivennäisaineiden kuljetusjärjestelmää kivennäisaineiden optimaalista imeytymistä varten. Portamins koostuu helposti liukenevista ja imeytyvistä kivennäisaineiden muodoista, kuten askorbaatista, sitraatista, sukkinaatista, malaatista, karbonaatista, glukonaatista ja aminohappokelaatista. Aminohapot auttavat kuljettamaan kivennäisaineita soluihin. Tablettimuodossa oleva sinkki sisältää myös kurkumauutetta. Sinkki on yksi tärkeimmistä kivennäisaineista, ja se osallistuu moniin eri toimintoihin elimistössä. Sinkki on tärkeää muun muassa immuunijärjestelmän toiminnan, hedelmällisyyden sekä hiusten ja ihon kannalta.

Tuotenumero: 124206

EAN: 7350031362398