Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 60 KAP

Puhdistamo Tripla Sinkki + C 15 mg, 60 kaps

Vastustuskyvylle, luustolle, iholle ja hiuksille.
Sisältää 3 korkealaatuista sinkin muotoa.
Erinomainen imeytyvyys.
9,95 €
331,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamo Tripla Sinkki + C tukee vastustuskykyä sekä luuston, ihon ja hiusten hyvinvointia. Sisältää kolmea korkealaatuista sinkin muotoa!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamo Tripla Sinkki + C vastustuskykyä ylläpitämään

Puhdistamon Tripla Sinkki sisältää kolmea korkealaatuista sinkin muotoa: sinkkipikolinaattia, -bisglysinaattia ja -monometioniinia, mikä tekee siitä poikkeuksellisen monipuolisen sinkkivalmisteen. Tuotteeseen lisätyt vapaat aminohapot edesauttavat sinkin imeytymistä. 

Sinkki edistää luuston, hiusten ja ihon hyvinvointia sekä rasva-aineenvaihduntaa. Tuotteen sisältämä sinkki, C-vitamiini ja B6-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini edistää myös immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. Lisäksi tuotteeseen lisätyt sitrusbioflavonoidit suojaavat C-vitamiinia hapettumiselta.

Vegaaninen tuote.

Tuotenumero: 134245

EAN: 6430039223479