Ravinto ja terveys

Solgar Calcium Citrate+D3

Helppo tapa täydentää kahden tärkeän ja toistensa toimintaa tukevan ravinteen saantia
Kalsium ja D-vitamiini helposti imeytyvässä muodossa
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
14,90 €
153,61 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar Kalsiumsitraatti + D3 on vahva yhdistelmä luuston ja hampaiden hyvinvoinnin tueksi. Kalsiumin imeytyminen tarvitsee rasvaliukoista D-vitamiinia, joten nyt saat nämä kaksi tärkeää ravinnetta samasta tabletista.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Solgar Kalsiumsitraatti + D3 on vahva yhdistelmä luuston ja hampaiden hyvinvoinnin tueksi. Kalsiumin imeytyminen tarvitsee rasvaliukoista D-vitamiinia, joten nyt saat nämä kaksi tärkeää ravinnetta samasta tabletista. Kalsium on yksi tärkeimmistä mineraaleista kehossamme, ja se varastoidaan pääasiassa luustoon ja hampaisiin. Ikääntyessämme kalsiumin imeytyminen heikentyy ja sen saanti tulee turvata monipuolisen ravinnon kautta. Yhdessä kalsiumrikkaan ruokavalion ja riittävän liikunnan kanssa voimme ehkäistä luuston heikkenemistä ja murtumariskiä myöhemmällä iällä. Silloin, kun kalsiumin saanti ravinnosta ei ole riittävää, voi saantia lisätä laadukkaalla ravintolisällä. Solgar Kalsiumsitraatti + D3 -vitamiini sisältää erittäin hyvin imeytyvää kalsiumsitraattia, joka sopii paremmin myös herkkävatsaisille. D3-vitamiini tukee kalsiumin hyödyntämistä kehossa ja on näin myös erittäin tärkeä vitamiini luuston kannalta. Kalsiumin hyväksytyt terveysväittämät: edistää normaalia veren hyytymistä edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa edistää lihasten normaalia toimintaa edistää normaalia hermovälitystä edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa osallistuu solujen jakautumis- ja erikoistumisprosessiin on tarpeellinen luuston pysymiselle normaalina on tarpeellinen hampaiden pysymiselle normaaleina D-vitamiinin hyväksytyt terveysväittämät: edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä/hyödyntämistä edistää veren normaalia kalsiumtasoa edistää luiden pysymistä normaaleina edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä edistää hampaiden pysymistä normaaleina edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa osallistuu solujen jakautumisprosessiin

Tuotenumero: 118218

EAN: 33984004306