Ravinto ja terveys
SOLGAR | 90 KAP

Solgar Chromium Picolinate 200 µg

Tasapainottaa verensokeria
Tukee aineenvaihduntaa
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
24,90 €
803,23 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar® Kromipikolinaatti 200 µg sisältää kromia, joka on aineenvaihdunnalle välttämätön hivenaine. Kromi on hivenaine, jota keho tarvitsee muun muassa verensokeritasapainon ylläpitämiseksi sekä ravintoaineiden aineenvaihduntaan. Pikolinaattimuoto imeytyy hyvin ja on tehokkaasti kehon käytettävissä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Solgar® Kromipikolinaatti 200 µg sisältää kromia, joka on aineenvaihdunnalle välttämätön hivenaine. Pikolinaattimuoto imeytyy hyvin ja on tehokkaasti kehon käytettävissä. Kromi on hivenaine, jota keho tarvitsee muun muassa verensokeritasapainon ylläpitämiseksi sekä ravintoaineiden aineenvaihduntaan. Tätä metallia löytyy luonnollisesti oluthiivasta, keltuaisesta, hedelmistä, täysjyvätuotteista, hunajasta, kasviksista ja mausteista kuten mustapippurista ja timjamista. Kromia löytyy myös maaperästä, jolloin se voi imeytyä myös viljaan ja juomaveteen. Jalostaminen voi vähentää ruuan kivennäisaineiden määrää merkittävästi, etenkin valkojauhotuotteissa kromipitoisuus on melko alhainen. Kromia käytetään makroravintoaineiden aineenvaihduntaan, eli se muuntaa ravintoaineet, kuten hiilihydraatit, proteiinit ja rasvat energiaksi. Lisäksi sillä on tärkeä rooli verensokerin tasapainottamisessa ja näin välillisesti myös painonhallinnassa. Kromin hyväksytyt terveysväittämät: edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina

Tuotenumero: 125402

EAN: 3398400866