Ravinto ja terveys
SOLGAR | 100 TAB

Solgar Potassium

Edistää verenpaineen pysymistä normaalina
Tasapainottaa suolan vaikutuksia ja tukee hermoston ja lihasten normaalia toimintaa
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
14,90 €
156,84 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar® Kalium on korkealaatuinen mineraalituote. Kalium on välttämätön elektrolyytti, joka on elintärkeä useille kehon prosesseille.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Solgar® Kalium on korkealaatuinen mineraalituote. Kalium on välttämätön elektrolyytti, joka on elintärkeä useille kehon prosesseille. Kaliumin päätehtävänä on säädellä aivoista ja selkärangasta lihaksille tulevia hermosignaaleja edistäen hermojärjestelmän ja lihasten normaalia toimintaa. Kaliumin toinen tärkeä tehtävä on normaalin verenpaineen ylläpitäminen. Se auttaa tasapainottamaan sekä natriumin vaikutusta soluissa että kehossa varastoituneen nesteen määrää, mikä puolestaan auttaa laskemaan verenpainetta. Hyviä kaliumin lähteitä ovat perunat, banaanit, tonnikala ja jogurtti. Näiden ruokien syöminen tasapainottaa suolan vaikutuksia ja tukee hermoston ja lihasten normaalia toimintaa. Kaliumlisän nauttiminen saattaa olla suositeltavaa niille, jotka eivät usein syö kaliumrikkaita ruokia. Kaliumin hyväksytyt terveysväittämät: edistää hermoston normaalia toimintaa edistää lihasten normaalia toimintaa edistää verenpaineen pysymistä normaalina

Tuotenumero: 122725

EAN: 33984022607