Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Solgar Zinc Citrate
Solgar Zinc Citrate
Solgar Zinc Citrate
Solgar|100kaps

Solgar Zinc Citrate

Tukee hedelmällisyyttä, lisääntymistä ja testosteronitasoja
Tukee silmiä, näkökykyä ja A-vitamiinin aineenvaihduntaa
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
14.90 EUR
402.70 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Solgar® Sinkkisitraatti tukee vastustuskykyä sekä hiusten, ihon ja kynsien terveyttä. Sinkkisitraatti on erittäin hyvin imeytyvä sinkin muoto. Solgar® Sinkkisitraatti soveltuu myös herkkävatsaisille.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Sinkkisitraatti on erittäin hyvin imeytyvä sinkin muoto tukemaan vastustuskykyä sekä hiusten, ihon ja kynsien terveyttä. Tuote on kasviskapselissa ja soveltuu myös herkkävatsaisille. Sinkki on välttämätön hivenaine ja se on elintärkeä monille kehon toiminnoille. Se tukee tervettä ihoa, hiuksia ja kynsiä ja toimii antioksidanttina, joka auttaa torjumaan vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit ovat epävakaita molekyylejä, jotka voivat vahingoittaa kehosi soluja aiheuttaen hapetusstressiä. Ne liittyvät ennenaikaiseen ikääntymiseen ja tiettyihin terveysongelmiin. Sinkki tukee normaalia immuunijärjestelmän toimintaa ja se tukee myös hedelmällisyyttä ja miesten terveyttä. Päiväannos Solgar®Sinkkisitraattia tukee: Hiusten, ihon ja kynsien kuntoa Hiilihydraattien aineenvaihduntaa Kognitiivisia toimintoja Hedelmällisyyttä ja lisääntymistä A-vitamiinin aineenvaihduntaa Testosteronitasoja Silmiä ja normaalia näköä Immuunijärjestelmän normaalia toimintaa Normaalia luuston terveyttä Solujen suojaamista oksidatiiviselta stressiltä

EAN: 33984036703

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...