Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Solgar Zinc Picolinate 22 mg
Solgar Zinc Picolinate 22 mg
Solgar Zinc Picolinate 22 mg
Solgar|100tabl

Solgar Zinc Picolinate 22 mg

Tukee Hiusten, ihon ja kynsien kuntoa ja A-vitamiinin aineenvaihduntaa
Tukee hedelmällisyyttä, lisääntymistä ja normaaleja testosteronitasoja
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
16.90 EUR
563.33 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Solgar® Sinkkipikolinaatti on hyvin imeytyvä, vatsaystävällinen ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin sekä vastustuskyvyn tueksi suunnattu sinkkivalmiste!

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Solgar Zinc Picolinate 22 mg on laadukas, hyvin imeytyvä ravintolisä aikuisille. Solgarin sinkkipikolinaatin etu on se, että sen imeytyminen ei vaadi mahahappoja. Tämän vuoksi sinkkipikolinaatin imeytyminen on tehokasta ja se sopii myös mahahappojen vähyydestä ja imeytymishäiriöistä kärsiville.

Vasta 1930-luvulla havaittiin, että sinkki on elintärkeä ihmiselle. Sinkkiä tarvitaan muun muassa synnynnäisen ja opitun immuniteetin toiminnoissa. Koska sinkkiä pitää saada ruuan mukana päivittäin sen rooli vastustuskyvyn ylläpitämisessä on kriittinen. Sinkki vahvistaa immuniteettia ja säätelee geenien toimintaa. Jo pienikin sinkin puutos voi altistaa esimerkiksi flunssille ja erilaisille infektioille johtuen siitä, että sinkkiä tarvitaan kaikissa soluissa ja kudoksissa yhteensä yli 200 entsyymin toimintaan. Sinkki on välttämätön hivenaine ja se on elintärkeä monille kehon toiminnoille. Sinkki toimii yli 200 aineenvaihduntaentsyymin kofaktorina ja se on merkityksellinen vastustuskyvyn ja normaalin testosteronitasapainon ylläpidossa. Sinkki tukee tervettä ihoa, hiuksia ja kynsiä ja toimii antioksidanttina, joka auttaa torjumaan vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit ovat epävakaita molekyylejä, jotka voivat vahingoittaa kehosi soluja aiheuttaen hapetusstressiä. Ne liittyvät ennenaikaiseen ikääntymiseen ja tiettyihin terveysongelmiin. Sinkin puute saattaa johtua huonosta ravitsemuksesta, mahahappojen puutteesta, jostain perussairaudesta tai siitä, että sinkin imeytyminen tai hyväksikäyttö on perinnöllisesti heikkoa. Sinkin tarvetta lisäävät myös raskaus, imetys, kova fyysinen harjoittelu, hikoilu ja ikääntyminen. Vegaaneilla sinkin tarve saattaa olla 30 % suurempi kuin sekasyöjillä, sillä kasvien fytiinihappo sitoo sinkin itseensä.

EAN: 33984037250

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...