Ravinto ja terveys
BALANTICPRO | 95 KAP

BalanticPro Comp 80 + 15 kaps

4 toisiaan tukevaa maitohappobakteerikantaa.
Lisäksi mukana glutamiini ja biotiini.
Käytä päivittäin tai kuurina.
24,90 €
389,06 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
BalanticPro Comp on laadukas, monipuolinen ja laajasti vaikuttava! Sisältää 4 maitohappobakteerikantaa sekä glutamiinia ja biotiinia. Vahva koostumus! 80 + 15 kapselin erikoiskoko.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

BalanticPro Comp, monipuolinen ja vahva maitohappobakteerivalmiste!

Bioteekin BalanticPro Comp on laadukas, monipuolinen ja laajasti vaikuttava maitohappobakteerivalmiste!
 
BalanticPro Compin koostumus on suomalaisten asiantuntijoiden suunnittelema. BalanticPro Comp sopii erityisesti vaativiin elämäntilanteisiin tuotteen monipuolisen ja vahvan koostumuksen ansiosta. Valmiste sisältää neljä tutkittua, toisiaan tukevaa maitohappobakteerikantaa sekä glutamiinia ja suolen limakalvon hyvinvoinnille tärkeää biotiinia. Päiväannoksessa on 6 miljardia maitohappobakteeria!
 
BalanticPro Comp sopii sekä jatkuvaan että kuuriluontoiseen käyttöön. Tuotteen kapselikuorilo on kasviperäistä eikä valmisteessa ole käytetty muitakaan eläinperäisiä ainesosia. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan.

Tuotenumero: 136176

EAN: 6413620600880