Ravinto ja terveys

BalanticPro Baby + D3 Tippa

Sisältää myös D-vitamiinia
Riittoisa, vähintään 21 annosta
Gluteeniton, liivatteeton, soijaton
15,90 €
1 987,50 €
/L
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
BalanticPro Baby + D3 tipat on maitohappobakteeritippa, joka sopii vauvalle ja vastasyntyneelle. Mukana myös hyvin imeytyvää D3-vitamiinia! 1 miljardi elävää Bifidobacterium BB-12® -bakteeria ja 10 μg D-vitamiinia / 6 tippaa

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Bioteekin BalanticPro Baby + D -tipat

BalanticPro Baby + D on vastasyntyneelle ja vauvaikäiselle soveltuva maitohappobakteeri + D-vitamiinitippa. BalanticPro Baby + D -tippojen sisältämä Bifidobacterium BB-12® on vauvalle luontainen ja kliinisesti tutkittu maitohappobakteeri ja mukana on myös hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

6 tipassa on 1 miljardia elävää Bifidobacterium BB-12® -bakteeria sekä 10 μg D-vitamiinia. Tipat sopivat päivittäiseen käyttöön tai kuurina vastasyntyneille ja vanhemmille. Annostus on kuusi tippaa päivässä, riittoisa 8 ml pakkaus sisältää vähintään 21 päiväannosta. BalanticPro Baby + D -tipat säilyvät huoneenlämmössä, avattuna 4 viikkoa. Ravistettava ennen käyttöä.

EAN: 6413620600941