Ravinto ja terveys
NATURA | 60 KAP

Boulardii 300 60 kap

Korkealaatuista belgialaista Saccharomyces boulardii-hiivaa
Vegaaninen
24,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Korkealaatuista boulardii-hiivaa kasvikapseleissa – ei muuta! 100 % luonnollinen Saccharomyces boulardii -hiiva.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Suomessa valmistetut Boulardii300-kapselit sisältävät 300 mg korkealaatuista belgialaista Saccharomyces boulardii-hiivaa, ei muuta. Koska tuote ei sisällä ristivaikutteisia ainesosia tai allergeeneja, se soveltuu monille. Boulardii300 on laktoositon, gluteeniton, maidoton, soijaton, makeuttamaton ja sokeriton sekä vegaaninen tuote. Saccharomyces boulardii-hiivalla on luonnostaan erittäin hyvät edellytykset säilyä aktiivisena kehon ruoansulatuskanavassa. Se on kuin maitohappobakteeri, koska se tuottaa maitohappoa, mutta tämä alunperin mangosteenihedelmien pinnalta löydetty luonnon hiiva kestää kuumuutta ja mahahappoja tiettävästi paremmin kuin mikään muu vastaava aine. Boulardii300-kapseleita voi käyttää sekä jatkuvasti että tarpeen mukaan myös kuuriluontoisesti.

Annostusta ei saa ylittää. Ei henkilöille, joilla on lääkityksen tai sairauden aiheuttama immuunijärjestelmän vajaus tai joilla on keskuslaskimokatetri. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotenumero: 135441

EAN: 6417778160715