Ravinto ja terveys
LIFE | 30 KAP

Life Sporebiotic itiöbakteerivalmiste

3,5 miljardia itiömuotoista bakteeria kapselissa.
Sopii säännölliseen käyttöön tai kuuriluontoisesti.
Vegaaninen.
46,67 €
54,90 €
2 745,29 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Sporebiotic sisältää itiömuodossa olevia bakteereita kannoista, jotka ovat kuuluneet elinympäristöömme ja ravintoomme kautta historian. Mukana myös luonnollisia karotenoideja. Uniikki bakteerivalmiste!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Life Sporebiotic - ainutlaatuinen bakteerivalmiste

Sporebioticin ominaisuudet perustuvat itiömuodossa oleviin bakteereihin, jotka ovat eläneet planeetallamme miljoonia vuosia ja olleet luonnollinen osa ruokavaliotamme koko evoluution ajan.

Lisäksi Sporebioticissa on mukana luonnollista alkuperää oleva karotenoidikompleksi, joka koostuu astaksantiinista, lykopeenista, luteiinista ja beetakaroteenista. Jokainen kapseli sisältää 3,5 miljardia bakteeria itiömuodossa. Itiömuoto takaa sen, että bakteerit aktivoituvat vasta, kun ne saavuttavat paksusuolen, ja pysyvät vahingoittumattomina matkalla sinne. Kun bakteerit ovat paksusuolessa, ne muuttuvat itiömuodosta aktiivisiksi bakteereiksi, jotka kolonisoivat suolen seinämän ja lisäävät suolistoflooran monimuotoisuutta.

Miljoona itiömuotoista bakteeria mahdollistaa 30 miljardin uuden bakteerin synnyn paksusuolessa. Tämä tekee Life Sporebioticista paremman kuin kaikki muut markkinoilla olevat bakteerivalmisteet!

Suolistossamme elää 1–2 kg bakteereja, ja suolistofloora koostuu useista tuhansista eri bakteerikannoista. Itse asiassa ihmiskehossa on 10 kertaa enemmän bakteereja kuin soluja! *Mikrobiologit ovat kartoittaneet, mitkä bakteerit ovat eläneet symbioosissa ihmisten kanssa evoluutiohistorian aikana. Hankkeeseen on osallistunut 200 tutkijaa 80 eri tutkimuslaitoksesta. Tutkimustulokset muodostavat perustan Life Sporebioticin koostumukselle ja valmistusmenetelmälle. Tämä tekee Life Sporebioticista täysin ainutlaatuisen lajissaan.

*The Human Microbiome Project (HMP)

Tuotteen edut:
- Itiömuodossa olevat bakteerit kannoista, jotka ovat kuuluneet elinympäristöömme ja ravintoomme kautta historian.
- Mukana myös luonnolliset karotenoidit
- 100 % bakteereista selviää elävinä paksusuoleen
- Miljoona itiöbakteeria mahdollistaa 30 miljardin elävän bakteerin muodostumisen suolistossa
- Ei tarvitse säilyttää jääkaapissa
- Voidaan ottaa ruoan kanssa tai tyhjään vatsaan

Tuotenumero: 126498

EAN: 7350050707484