Ravinto ja terveys
NATURA | 50 KAP

Monilac Immuno, maitohappobakteerivalmiste 50 kaps

27,95 €
798,57 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Monilac Immuno sisältää kolmen eri maitohappobakteerin yhdistelmän sekä vastustuskyvyn normaalia toimintaa edistäviä vitamiineja!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Monilac Immuno

Monilac Immuno sisältää 30 miljardia maitohappobakteeria yhdessä kapselissa. Kapseleissa on kolmen maitohappobakteerikannan yhdistelmä: Bifidobacterium animalis subsp. lactis BS01, Lactobacillus rhamnosus LR04 ja Lactobacillus plantarum LP02. Monilac Immuno sisältää myös C-, B6- ja B12-vitamiineja, jotka edistävät vastustuskyvyn normaalia toimintaa.

Monilac Immuno -kapselit sopivat jatkuvaan käyttöön, mutta niitä voi käyttää myös kuuriluontoisesti. Kapselit eivät sisällä allergeeneja kuten gluteenia, viljoja, maitoa tai maidon osia, hiivaa, kananmunaa, soijaa tai pähkinää. Tuote ei myöskään sisällä säilöntä- tai väriaineita. Tuote on pakattu kasviperäisiin kapseleihin ja vaikuttavien aineiden lisäksi ne sisältävät pienen määrän piidioksidia ja rasvahappojen magnesiumsuoloja (yht. 8mg/kaps), jotka takaavat vitamiinien oikean pitoisuuden jokaisessa kapselissa.

  • kolmea maitohappobakteerikantaa yhdistävä maitohappobakteerivalmiste
  • lisäksi C-, B6- ja B12-vitamiineja

 

 

Tuotenumero: 135458

EAN: 6417778160814