Ravinto ja terveys
NATURA | 100 KAP

Monilac Multi, maitohappobakteerivalmiste 100 kaps

23,90 €
351,47 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Monilac Multi -kapselit sisältävät yhdistelmän viittä eri maitohappobakteerikantaa ja kahdessa Monilac Multi -kapselissa on 15 miljardia maitohappobakteeria!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Monilac Multi 

Monilac Multi -kapselit sisältävät yhdistelmän viittä eri maitohappobakteerikantaa, jotka tukevat toistensa toimintaa: Bifidobacterium animalis subsp. lactis BS01, Lactobacillus plantarum LP01, Lactobacillus plantarum LP02, Lactobacillus rhamnosus LR04 sekä Lactobacillus rhamnosus LR05. Monilac Multi sisältää myös L-glutamiinia ja biotiinia, joka edistää limakalvojen pysymistä normaaleina.

Monilac Multi -kapselit soveltuvat jatkuvaan käyttöön koko perheelle. Kapselin voi halutessaan myös avata ja sekoittaa viileään juomaan tai ruokaan. Yhdestä tuotepakkauksesta riittää reilusti päiväannoksia myös matkustettaessa. Annostusta voi säädellä ottamalla yksi tai kaksi kapselia päivässä. Kahdessa kapselissa on peräti 15 miljardia elävää maitohappobakteeria! Monilac Multi -kapseleita voi myös tarvittaessa käyttää kuurina.

Kapselit eivät sisällä allergeeneja kuten gluteenia, viljoja, maitoa tai sen osia, hiivaa, kananmunaa, soijaa tai pähkinää. Ne eivät myöskään sisällä säilöntä- tai väriaineita. Tuote on pakattu kasviperäisiin kapseleihin ja vaikuttavien aineiden lisäksi ne sisältävät pienen määrän piidioksidia ja rasvahappojen magnesiumsuoloja (yhteensä 7mg/kaps), jotka takaavat vaikuttavien aineiden oikean pitoisuuden jokaisessa kapselissa.

  • viiden eri maitohappobakteerikannan yhdistelmä
  • 2 kapselissa 15 miljardia maitohappobakteeria
  • L-glutamiinia ja biotiinia 

Tuotenumero: 135460

EAN: 6417778160807