Ravinto ja terveys
KARIN HAVUPUU | 600 ML

Karin Havupuu-uutejuo 20 600 ml

Alkuperäinen havupuu-uutejuoma!
Vastustuskyky, elinvoima ja aineenvaihdunta.
Lisäaineeton ja luonnollinen.
6,90 €
11,50 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kotimainen luonnonmukainen männyn kuoresta lähdeveteen valmistettu juoma, jonka raaka-aineet hankitaan länsisuomalaisista luomumetsistä hellävaraisesti ilman suuria metsäkoneita. Havupuu-uutejuoman raaka-ainelista käytetään lähdevettä ja nuoren männyn kuorta ja nilaa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Karin havupuu-uutejuoma on pullotettua elinvoimaa metsästä!

Kotimainen luonnonmukainen männyn kuoresta lähdeveteen valmistettu juoma, jonka raaka-aineet hankitaan länsisuomalaisista luomumetsistä hellävaraisesti ilman suuria metsäkoneita. Havupuu-uutejuoman raaka-ainelista käytetään lähdevettä ja nuoren männyn kuorta ja nilaa. Lähdeveteen valmistetun uutteen 1 gramman valmistamiseen on käytetty 0,3 grammaa nuoren männyn kuorta ja nilaa. Karin Havupuu-uutejuomaa on valmistettu vuodesta 1975 Kari Herttuan kehittämän reseptin mukaisesti.

Vuoden 2021 terveystuote:

Karin havupuu-uutejuoma (Ravintorengas Oy) Karin Havupuu-uutejuoma valittiin vuoden 2021 terveystuotesarjan voittajaksi yleisöäänestyksellä Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton asiantuntijaraadin valitsemista finalistituotteista. Äänestys toteutettiin terveyskaupoissa ympäri Suomen. Karin Havupuu-uutejuomaa valmistaa kotimainen perheyritys, Ravintorengas Oy.

Havupuu-uutejuoma on aito luomu-tuote, jonka männyn kuori ja nila sisältävät luontaisesti monia fenolisia yhdisteitä, jotka suojaavat kasvia muun muassa liialliselta UV-säteilyltä, tuhohyönteisiltä, viruksilta ja bakteereilta. Fenoliset yhdisteet vaikuttavat myös kasvin makuun, väriin ja säilyvyyteen.

Näitä terveyttä edistäviä fenolisia yhdisteitä – kuten resveratrolia, katekiinia ja muita flavonoideja – on runsaasti myös Karin Havupuu-uutejuomassa. Turun yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan fenolisten yhdisteiden yhteenlaskettu määrä Havupuu-uutejuomassa on jopa 489 mikrogrammaa millilitraa kohden.

Tuotenumero: 135590

EAN: 6418419095014