Ravinto ja terveys
BIOTEEKIN | 90 TAB

Bioteekin Super Alfalipoiini + C

Erityisesti ikääntyville ja urheilijoille.
Oivallinen myös kaikille nykyajan hektisen elämänrytmin rasittamille!
Sopii hitaasti liukenevana tablettina myös herkkämahaisille.
29,90 €
622,92 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Super Alfalipoiini on vahva alfalipoiinivalmiste, joka sisältää 250 mg alfalipoiinihappoa yhdessä tabletissa. Alfalipoiinihappo on oikea monitehoantioksidantti, jonka suosio on viime vuosina kasvanut. Pirteyttä päivään!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Super Alfalipoiini + C - pirteyttä arjen askareisiin!

Super Alfalipoiini on vahva alfalipoiinivalmiste, joka sisältää 250 mg alfalipoiinihappoa yhdessä tabletissa. Alfalipoiinihappo on oikea monitehoantioksidantti ja sen käyttö ravintolisänä on viime vuosina tullut yhä suositummaksi – eikä aiheetta, sillä se on hyvin monipuolinen, eräänlainen vitamiinin ja rasvahapon välimuoto. Alfalipoiinihappo on yhtä aikaa rasva- ja vesiliukoinen ja kulkeutuu tehokkaasti sekä solujen sisä- että ulkopuolelle, jopa aivoihin!

Elimistö muodostaa itse alfalipoiinihappoa, mutta vain välttämättömimpiin solutoimintoihin. Ravinnosta sitä saa häviävän vähän. Lisäksi sen muodostuminen alkaa vähetä suhteellisen varhain aikuisiässä. Alfalipoiinihappo sopii erityisesti ikääntyville ja urheilijoille, mutta myös kaikille nykyajan hektisen elämänrytmin rasittamille. Alfalipoiinihappo auttaa selviytymään arjen kiireistä, kun on paljon tehtävää ja muistettavaa.
 
Super Alfalipoiini sopii hitaasti liukenevana tablettina myös herkkämahaisille. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Maidoton, laktoositon ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
 

Tuotenumero: 135416

EAN: 6413620601009