Ravinto ja terveys
HARMONIA | 120 KAP

KSM66 120 kap

Täyden spektrin ashwagandha-juuriuute harmonisoi kehon toimintoja.
Stressin hallintaan ja henkiseen tasapainoon.
Hyvin imeytyvä, laajakirjoinen ja tasapainoinen uute
24,90 €
553,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Harmonia KSM66® on ravintolisä, jonka sisältämä ashwagandhanjuuriuute auttaa ylläpitämään stressinsietokykyä sekä fyysistä ja henkistä vireyttä. Edistää myös toipumista stressaavista tilanteista ja tukee emotionaalista tasapainoa sekä unen saantia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Harmonia KSM66®

Harmonia KSM66® on ravintolisä, jonka sisältämä KSM66 Ashwagandha-uute auttaa ylläpitämään stressinsietokykyä sekä fyysistä ja henkistä vireyttä. Sisältämänsä ashwagandhanjuuren ansiosta KSM66 edistää myös toipumista stressaavista tilanteista, tukee emotionaalista tasapainoa ja unen saantia.

Auttaa ylläpitämään kestävyyttä ja energian tunnetta. Harmonia KSM66® -valmisteen sisältämä täyden spektrin ashwagandha-juuriuute harmonisoi kehon toimintoja. Se auttaa edistämään stressinsietokykyä tasapainottamalla kortisolin tuotantoa, jolloin ylikierroksilla toimiva keho alkaa rauhoittua. Vaikutus alkaa noin 2-4 viikon kuluttua käytön aloituksesta.

KSM66® on luonnonmukaisesti valmistettu ravintolisä, jonka sisältämä uute valmistetaan veden ja luomumaidon seoksella. Uutteen valmistuksessa ei käytetä kemiallisia liuotusaineita eikä alkoholia. Tuloksena on hyvin imeytyvä, ja vaikuttavien yhdisteiden osalta laajakirjoinen sekä tasapainoinen uute.

LUOMU DK-ÖKO-100

Tuotenumero: 135873

EAN: 6417187101422