Ravinto ja terveys
BERTILS | 90 TAB

Bertil's Active Unisin

Unentuloa helpottamaan
Vaihtoehdoksi vahvoille melatoniinivalmisteille
Avuksi lievittämään aikaerosta johtuvaa levottomuutta
19,90 €
485,37 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Bertil’s Active Unisin tabletit sisältävä mieltä rauhoittavia ainesosia, kuten melatoniinia sekä sitruunamelissa-, kärsimyskukka- ja L-teaniini-uutetta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Melatoniinia ja yrttiuutteita sisältävä ravintolisä tukemaan unensaantia. Bertil’s Active Unisin tabletit sisältävä mieltä rauhoittavia ainesosia, kuten melatoniinia sekä sitruunamelissa-, kärsimyskukka- ja L-teaniini-uutetta. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Ei sisällä gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä ainesosia.  Kotimainen tuote, valmistettu Suomessa.

Sitruunamelissa

Sitruunamelissalla (Melissa officinalis) on useita tutkittuja ja perinteisesti hyödynnettyjä terveysvaikutuksia. Laajin tieteellinen näyttö koskee yrttiuutteiden vaikutus mielialaan rauhoittavasti.

Kärsimyskukka

Myös kärsimyskukkaa (Passiflora incarnata) on käytetty mielialaan rauhoittamiseen. bertil’s Unisin -tabletit sisältävät maltillisen, mutta yhdistelmävalmisteen kannalta sopivaksi arvioidun määrän korkealaatuista kärsimyskukkauutetta.

Melatoniinin auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa

Vahvat melatoniinivalmisteet vaativat vuosikymmenten ajan lääkärin määräämän reseptin. Nykyisin alle 2 mg melatoniinia käyttöannoksessa sisältäviä tuotteita voi myydä vapaasti ja käyttää turvallisesti. EU elintarviketurvallisuusviranomaisen EFSA:n arvion mukaan 1 mg annos melatoniinia auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, kun annos nautitaan lähellä nukkumaanmenoaikaa.

Pienen melatoniiniannoksen vaikutus on mieto. Siksi bertil’s Unisin -tablettien koostumusta on täydennetty vastaavasti miedoilla ja turvallisilla luonnon yrttiuutteilla.

Tuotenumero: 136449

EAN: 6416227014852