Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
Valmarin sitraattiliuos
Valmarin sitraattiliuos
Valmarin sitraattiliuos

Valmarin sitraattiliuos

Nopea apu närästykseen.
Nopeuttaa hidasta vatsan toimintaa.
Ylläpitämään normaalia energia-aineenvaihduntaa.
5.8 EUR
19.33 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Kivennäisaineita sisältävä nestemäinen ravintolisä tuo hyvinvointia ja hyvää oloa. Valmarin on luonnollinen apu närästykseen, happo-emäsarvojen tasapainottamiseen, vatsan toimintaan ja painonhallintaan.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Valmarinilla balanssia happo-emäsarvoihin

Valmarin sopii niin urheilun jälkeiseen palautumiseen, närästysvaivoihin ja laihdutuksen tueksi. Tasapainottamalla kehon happo-emäsarvoja se tuo keveyttä ja raikasta oloa päivään. Valmarin sisältää elimistön happo-emästasapainoa korjaavia emäksöiviä mineraaleja.

Valmarin tuo luonnollista apua närästykseen

Sekoita ruokalusikallinen (noin 15 ml) Valmarinia kylmään veteen tai makuvesiin. Näin saat nopean ja avun närästykseen. Valmarin on luonnollinen ja nopea apu närästykseen.

Valmarin painonhallinnan tukena

Valmarin ylläpitää tehokasta aineenvaihduntaa myös painonhallinnassa, kun keho hidastaa aineenvaihduntaa ja pitää kiinni vararavinnosta. Valmarin auttaa painonhallinnassa vähentämällä nälän tunnetta ja makean himoa. Laktoositon, sokeriton ja makeuttamaton Valmarin sopii myös erityisruokavalioita tarvitseville.

Valmarin edistää vatsan toimintaa ja aineenvaihduntaa

Valmarin edistää vatsan toimintaa ja saa aineenvaihdunnan tasapainoon. Valmarin lisää emästä ja poistaa happamuutta elimistöstä, mikä tehostaa aineenvaihduntaa.

EAN: 6430010880011

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...