Ravinto ja terveys
EVONIA | 60 TAB

Evonia Anti Grey Hair 60 tab

Ravintoaineet hiusten normaalin pigmentin muodostumiseen.
Sisältää hiusten hyvinvointiin vaikuttavaa kuparia ja sinkkiä.
Valmistettu suomalaisessa lääketehtaassa.
13,90 €
289,58 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Evonia® Anti Grey Hair on kivennäisaine-vitamiinitabletti, joka edistää hiusten väripigmentin muodostumista. Sisältää mm. sinkkiä, joka edistävät hiusten pysymistä normaalina, sekä hiusten normaalia pigmentaatiota tukevaa kuparia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Evonia® Anti Grey Hair on kivennäisaine-vitamiinitabletti, joka edistää hiusten väripigmentin muodostumista ja auttaa hiuksia pysymään kunnossa.

Fysiologiset vaikutukset

  • Hiuspigmentin muodostumisen väheneminen alkaa, kun melaniinin tuotanto hiusjuuressa vähenee. Altistavia tekijöitä ovat mm. stressi, runsas altistuminen UV-säteilylle sekä pitkäaikainen sairastelu ja ravintoaineiden puutostilat.
  • Evonia® Anti Grey Hair -tabletit sisältävät tarkkaan valitut ravintoaineet, joita tarvitaan hiusten pigmentin muodostumiseen ja hiusten kunnon kohentamiseen. Ne edistävät hiusten väripigmentin muodostumista (erityisesti kupari) sekä antavat hiuksille voimaa ja kohentavat niiden kuntoa.
  • Sinkki on tärkeä kivennäisaine hiustupen normaalille muodostumiselle. Sinkki edistää hiuksen pysymistä normaalina.
  • Uusien hiussolujen kehittyminen kestää 1,5–3 kuukautta. Tuloksia huomaa uuden hiuskasvun myötä ja riippuvat hiusten kasvunopeudesta.
  • Evonia® Anti Grey Hair -tabletit on kehitetty yhteistyössä HiusAkatemian ja Hankintatukun asiantuntijoiden kanssa.

Tuotenumero: 135230

EAN: 6428300002076