Ravinto ja terveys
GREAT EARTH | 60 KAP

Great Earth Beautiful Skin

Kauneuskapseli ravitsemaan ihoa.
Biotiini ja sinkki auttavat ylläpitämään normaaleja hiuksia.
Ainutlaatuinen ihoa suojaava kasviuutekompleksi.
39,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Beautiful Skin on ihon hyvinvointia tukeva ravintolisä, jonka omega 3- ja omega 6 -rasvahapot ja vitamiinit ravitsevat, suojaava ja hellivät ihoa. SkinAx²:llä tehty tutkimus osoitti, että 8 viikon käytön jälkeen 82 % naisista oli tyytyväisiä tuloksiin ja kaksi kolmesta naisesta tunsi itsensä viehättävämmäksi.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Beautiful Skin on ravintolisä tukemaan ihon hyvinvointia

on ainutlaatuinen DuoCap-kapselinsa, kapseli kapselissa - ominaisuutensa ja patentoidun SkinAx2-uutteensa ansiosta. Ulompi kapseli koostuu kolmesta ylellisestä öljystä: -Arganöljy -Night light -öljy (iltahelokki) -Gold of pleasure -öljy (camelina) Näiden kolmen öljyn yhdistelmä luo täydellisen tasapainon välttämättömien omega 3- ja omega 6 -rasvahappojen (EFA) välillä. Koostumus ravitsee ihoa ja parantaa ihon kiinteyttä. Ilman riittävää määrää välttämättömiä rasvahappoja iho voi kuivua ja vanhentua ennenaikaisesti. Sisäkapseli sisältää: -Patentoitua SkinAx² -uutetta samppanjarypäleestä ja ranskalaisesta melonista -C-vitamiinia, joka on tärkeä normaalille kollageenin tuotannolle ja suojaa oksidatiiviselta stressiltä -Sinkkiä, joka on tärkeä normaalille iholle ja suojaa oksidatiiviselta stressiltä. SkinAx² koostuu biosaatavista polyfenoleista, jotka ovet peräisin samppanjarypäleistä, SOD:sta (superoksididismutaasista), ranskalaisesta melonista sekä C-vitamiinista ja sinkkisitraatista, jotka tarjoavat ihosoluille antioksidanttista suojaa. Rypäleet auttavat parantamaan ihon yleisterveyttä ja ulkonäköä ja suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä. SkinAx²:llä tehty tutkimus osoitti, että 8 viikon käytön jälkeen 82 % naisista oli tyytyväisiä tuloksiin ja kaksi kolmesta naisesta tunsi itsensä viehättävämmäksi.

EAN: 7350031364149