Ravinto ja terveys
NEW NORDIC | 30 TAB

Hair Volume

Tutkitusti tehokas: tuuheammat hiukset jo 2 kk käytön jälkeen
Vähentää todistetusti hiusten ohenemista
Kauniit, paksut ja terveet hiukset
30,50 €
743,90 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Hair Volumen yrttiuutteita ja vitamiineja sisältävä bioaktiivinen ravinneyhdistelmä ravitsee ja aktivoi hiuksia sisältäpäin. Tuuheammat ja elinvoimaisemmat hiukset!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

RAVINTOLISÄ HIUSTEN HYVINVOINTIIN, NORMAALIN KASVUN YLLÄPITOON JA TUUHEUDEN LISÄÄMISEEN

Hair Volume™ - tablettien teho perustuu ainutlaatuiseen bioaktiiviseen ravinneyhdistelmään, joka ravitsee ja aktivoi hiusta sisältäpäin. Sen sisältämä biotiini ja sinkki ylläpitävät hiuksen normaalia kasvua. Lisäksi biotiini edistää ihon hyvinvointia; sinkki edistää kynsien hyvinvointia.

Hair Volume™ auttaa saamaan kauniimmat, vahvemmat ja tuuheammat hiukset jo 2 kuukauden käytön jälkeen. Hair Volume™ tabletit sisältävät hiusten kauneutta edistäviä luonnollisia kasviuutteita.

Käytämme korkealaatuisia luonnollisia ja tarkasti valittuja kasviuutteita. Lisäksi tabletit sisältävät aminohappoja, biotiiniä, sinkkiä, pantoteenihappoa ja kuparia. Parhaan tuloksen saat, kun käytät tuotetta vähintään 3 kk. Hiusten kasvusykli on hidas ja ne tarvitsevat aikaa. Vain yksi tabletti päivässä.

Tuotenumero: 135910

EAN: 5021807589555