Ravinto ja terveys
New Nordic | 60tabl

Hair Volume Gummies

Hiusten hyvinvoinnille.
Biotiini ja sinkki tukevat normaalia hiusten kasvua.
Hiusten ja hiustupen tarvitsemia ravinteita.
26,90 €
128,10 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kampanjaan sisältyen:
Omenanmakuiset pureskeltavat geelipalat hiusten hyvinvoinnille. Geelitabletit sisältävät hiusten ja hiustupen tarvitsemia ravinteita; hirssiä, peltokortetta, biotiinia ja sinkkiä. Helppo ja herkullinen tuki hiusten hyvinvoinnin tueksi!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Geelitabletit sisältävät hirssiä, peltokortetta, biotiinia ja sinkkiä. Ne ravitsevat hiuspohjaa ja hiustuppea. Biotiini ja sinkki tukevat normaalia hiustenkasvua ja ihon hyvinvointia. Sinkki tukee myös kynsien kasvua ja hyvinvointia.

Hair Volume™ GUMMIES pureskeltavat geelitabletit tukevat hiusten hyvinvointia. Geelitabletit sisältävät hiusten ja hiustupen tarvitsemia ravinteita sekä hiusten kauneutta edistäviä luonnollisia kasviuutteita kuten hirssi-, peltokorte- sekä omenauutetta. Biotiini ja sinkki tukevat normaalia hiustenkasvua ja ihon hyvinvointia. Sinkki tukee myös kynsien kasvua ja hyvinvointia. Hair Volume™ GUMMIES on helppo ja herkullinen tapa huolehtia hiusten hyvinvoinnista.

EAN: 5021807582709

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita