Ravinto ja terveys
TERVEYSKAISTA | 60 KAP

Karnosiini 500 mg 

Suojaa soluja hapetusstressiltä ja hidastaa ikääntymistä.
Pitkävaikutteinen tabletti, jossa Karnosiini, E-vitamiini, sinkki.
Kotimainen Avainlippu-tuote.
39,90 €
950,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Pitkävaikutteinen karnosiinivalmiste suojaa soluja hapetusstressiltä ja hidastaa ikääntymistä. Edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä sekä ihon ja näön pysymistä normaaleina. Edistää myös normaalia kognitiivista toimintaa, mikä on ikääntyessä tärkeää.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Pitkävaikutteinen karnosiinivalmiste tukemaan tervettä ikääntymistä. Karnosiini on kahden aminohapon, beeta-alaniinin ja histidiinin, muodostama dipeptidi, jota muodostuu maksassa. Ruoasta sitä saa pääasiassa lihasta. Karnosiinia löytyy paljon aivoista ja lihaksista. Ikääntymisen myötä karnosiinin tuotanto kehossa vähenee. Terveyskaistan Karnosiini + E-vitamiini + Sinkki -valmiste on vahva karnosiiniravintolisä, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä sekä ihon ja näön pysymistä normaaleina. Se edistää myös normaalia kognitiivista toimintaa, mikä on ikääntyessä tärkeää. Tuotteen aktiiviaineille hyväksyttyjä terveysväitteitä: E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumissterssiltä Sinkki edistää solujen suojaamista hapettumissterssiltä Sinkki edistää ihon pysymistä normaalina Pitkävaikutteisena tabletin liukenemisnopeus on tavallista hitaampi, jolloin elimistö pystyy hyödyntämään tavallista paremmin sen sisältämät ravintoaineet.

Tuotenumero: 135387

EAN: 6430029911058